> >

KAROL ŻURAWSKI

 
atelier projektowe





Pawilon w Parku Wydmowym, Hel

 
konkurs, 2. nagroda



Pawilon stoi na wydmie obok plaży. W środku znajdują się przebieralnie i toalety. Ściany pawilonu wykonane są ze szkła dwuwarstwowego z cienką warstwą piasku pomiędzy. Przepuszcza ona światło, ale blokuje wgląd do środka. Prosta drewniana struktura przypomina typową konstrukcję budynków stosowaną od stuleci w tym regionie.



wybór ilustracji

informacje



main entrance to the courtyard
widok zewnętrzny
flexible working space
wnętrze, widok nocny
new design of the courtyard
promienie słoneczne wpadające przez piaskowe ściany
side entrance
widok nocny
> >
klient
Uniwersytet Gdański

autor
Karol Żurawski

współpraca
grafik 3d Paweł Filip

2009

English
ENG
  <<          <          >                
Pawilon w Parku Wydmowym
x